Huolehdi terveydestä jos haluat tienata miljoonan.

Miljoonan tienaaminen onnistuu kivuttomasti jos priorisoit työn sijaan oman terveyden.

tässä kirjoituksessa esittelen miljonäärin kultaisen kuusikon, jonka avulla sinäkin jaksat jahdata unelmia sekä tienata miljoonia.

Uni on miljonäärin tärkein prioriteetti.

Riittävä yöuni on menestyjän tärkein prioriteetti

Terveyden ja miljoonan tienaamisen kannalta riittävä uni on välttämätöntä. Terveyden ohella uni vaikuttaa merkittävästi mm keskittymiseen sekä ongelmanratkaisukykyyn.

Ei ole ollenkaan epätavallista että suomalainen yrittäjä viettää unettomia öitä ja vielä pröystäilee tällä muille yrittäjille. Nämä yrittäjät menestyvät kuitenkin vain harvoin.

Yrittäjälle työtuntien sijaan tärkeämpää on energia. Hyvillä yöunilla saattaa saada kymmenen tunnin työpanoksen hoidettua muutamassa tunnissa.

Uni vaikuttaa merkittävästi myös seuraavaan elementtiin.

Ruokavaliolla on menestyksen kannalta merkitystä.

Kookosöljyä
Hyvät rasvat ovat osa terveellistä ruokavaliota

Jos syöt roskaa, on menestyminen varmasti haastavaa. Kehotan myös välttämään tavallisia iltapäivälehtien terveysvinkkejä.

Keskittymiskykyä ja työhön käytettävää energiaa voidaan parantaa huomattavasti jo välttelemällä nopeita hiilihydraatteja, esimerkiksi makeisia, pastaa ja riisiä.Monelle näiden välttely on kuitenkin haastavaa, johtuen siitä että ensimmäinen elementti – yöunet ovat puutteellisia.

Tutkimusten mukaan keho himoitsee huomattavasti helpommin nopeita hiilihydraatteja huonosti nukutun yön jälkeen.Suositus: Pyri nukkumaan vähintään 8 tuntia yössä. Vältä sinistä valoa (puhelin, tietokone, televisio) ennen nukkumaan menoa.

Kannattaa myös lukaista läpi miksi me nukumme kirja, se avaa unen tärkeyttä helposti ymmärrettävässä muodossa.

Miljonääriksi haluavan on optimoitava ruokavalio

Tavallinen kotiruoka kuulostaa terveelliseltä, mutta miljonääriksi haluava syö kuitenkin vain optimaalisinta ruoka.

Ensimmäinen askel miljonäärin ruokavalion aloittamiseen on tiputtaa pois nopeat hiilihydraatit ja kaikki prosessoitu ruoka. Tämän jälkeen ruokavaliosta tulee tiputtaa kaikki matala-asteista tulehdusta aiheuttavat ruoat.

Näitä ”myrkyllisiä” ruokia ovat mm. maitotuotteet, monet kasviöljyistä ja lähes kaikki prosessoitu ruoka.

Paasto parantaa keskittymiskykyä

Kun ruokavaliosta on saatu karsittua kaikki roska, on helpompi aloittaa pätkäpaasto, esimerkiksi jättämällä aamupala kokonaan syömättä.

Jos paasto tuntuu haastavalta, kannattaa kokeilla lisätä kookos- tai mct öljyä aamukahviin.

Paastossa keho saa lepoa jatkuvilta insuliinipiikeiltä sekä keho alkaa tuottamaan ketoneja, joita mm. aivot käyttävät mielellään energiana.

Mikäli ruokavaliota haluaa vielä parantaa, kannattaa kokeilla ketogeenistä ruokavaliota.

Suosittelen lukemaan minun ketogeeninen ruokavalio kokemuksia sekä Fast This way kirjan, se avaa paastoa ja sen hyötyjä.

Aloita kuntosaliharjoittelu

Nainen treenaa
Treeni on yrittäjän tärkeimpiä työkaluja

Jokaisen perusterveen ihmisen tulisi harrastaa jonkinlaista voimaharjoittelua. Vaikka hetkellinen treeni syökin energiaa, mahdollistaa se paremman keskittymisen ja energian työntekoon.

Treenaamisen tavoitteen ei tarvitse olla lihasten kasvatus, vaan oman terveyden ja jaksamisen parantaminen.

Suositukseni on harrastaa voimaharjoittelua vähintään kolme kertaa viikossa. Jos olet täysin aloittelija, kannattaa lukea yleistietoja valita sopiva treeniohjelma saliohjelma.info sivustolta.

Moni valittaa, ettei salille vain ole aikaa, kun täytyy tehdä töitä. Todennäköisesti kun sijoitat treenaamiseen, tienaat huomattavasti enemmän jokaista työhön käyttämääsi minuuttia kohden.

Riittävät yöunet + terveellinen ruokavalio = kovempi treenimotivaatio

Jos nukut liian vähän ja ruokavaliosi on huono, ei sinulta todennäköisesti löydy myöskään treenimotivaatiota.

Sen sijaan jos aloitat korjaamaan elintapojasi listan alkupäästä, huomaat nopeasti kuinka motivaatiota kuntosalilla käymiseen yhtäkkiä alkaakin löytymään

Jätä kommentti